Huisregels

 1. Wij tatoeëren op afspraak. Deze kunt u telefonisch (WhatsApp), via de mail of persoonlijk bij ons in de shop maken.
 2. Wij kunnen alleen de klanten ontvangen die een afspraak hebben staan om te tatoeëren. We vragen u om alleen naar de afspraak te komen.
 3. Kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan.
 4. Bij het maken van een afspraak vragen we een aanbetaling deze wordt verrekend van de totale prijs. Voor kleine tattoos is de aanbetaling 40 euro en grotere tattoos afhankelijk van het formaat tot maximaal 200 euro.
 5. Gedane aanbetalingen worden niet geretourneerd.
 6. Als je minstens 72 uur van te voren de afspraak annuleert of verzet krijg je de aanbetaling terug in de vorm van een cadeaubon (1 jaar geldig).
 7. Afspraken kunnen 1 keer verzet worden, bij de tweede keer dien je een nieuwe aanbetaling te doen.
 8. Mocht je pas binnen 72 uur je afspraak afzeggen, vervalt helaas je aanbetaling. Er worden geen uitzonderingen gemaakt dus ook niet bij ziekte, overmacht of quarantaine i.v.m. corona.
 9. Bij eventuele aanpassingen van het ontwerp gelieve 7 dagen van te voren aan te geven.
 10. Vanaf 17 jaar kan je met toestemming van je ouders of voogd bij ons een tattoo laten zetten. Deze ouder of voogd dient schriftelijke toestemming te geven op vertoon van zijn of haar geldige identiteitsbewijs. Vanaf 18 jaar tatoeëren we zonder toestemming van ouder of voogd.
 11. Je bent verplicht bij ons een toestemmingsformulier van de GGD in te vullen.
 12. Wij tatoeëren geen zwangere vrouwen.
 13. Wij kunnen zonder opgave van redenen iemand weigeren om te tatoeëren.
 14. Bij een tekenopdracht vragen wij om een vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van de grootte van de tekening. Deze vergoeding wordt niet verrekend van je tatoeage.
 15. Je kunt bij ons contant betalen en bij sommige artiesten is het zelf mogelijk om met een tikkie te betalen.