Huisregels

 1. Roken, kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan.
 2. Wij tatoeëren op afspraak, deze kunt u persoonlijk bij ons in de shop maken, telefonisch of via de mail.
 3. Bij het maken van een afspraak vragen we een aanbetaling. Als u telefonisch of via de mail een afspraak maakt, sturen we een betaalverzoek (tikkie), gelieve deze binnen 24 uur betalen. Zonder de aanbetaling komt de afspraak automatisch te vervallen. Voor kleine tattoos is de aanbetaling 40 euro en grotere tattoos afhankelijk van het formaat tot maximaal 200 euro.
 4. Wij kunnen alleen de klanten ontvangen die een afspraak hebben staan om te tatoeëren. Extra personen mogen helaas niet mee.
 5. Een afspraak moet minstens twee werkdagen (minstens 48 uur) van tevoren worden afgezegd, anders ben je de aanbetaling kwijt!
 6. Vanaf 16 jaar kan je met toestemming van je ouders of voogd bij een ons een tattoo laten zetten. Deze ouder of voogd dient ons schriftelijke toestemming te geven op vertoon van zijn of haar geldige identiteitsbewijs. Vanaf 18 jaar tatoeëren we zonder toestemming van ouder of voogd.
 7. Iedereen is, ongeacht zijn of haar leeftijd, verplicht zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort en/of rijbewijs)!
 8. Je bent verplicht bij ons een toestemmingsformulier van de GGD in te vullen.
 9. Wij tatoeëren geen zwangere vrouwen.
 10. Wij weigeren mensen voor het plaatsen van een tattoo die onder invloed zijn van alcohol of drugs.
 11. Wij kunnen zonder opgave van redenen iemand weigeren om te tatoeëren.
 12. Bij een tekenopdracht vragen wij om een vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van de grootte van de tekening. Deze vergoeding wordt niet verrekend van je tatoeage.
 13. Je kunt bij ons zowel met een tikkie of contant betalen.