Recenties van onze klanten

Wij zijn trots op hoeveel klanten ons waarderen en een review schrijven.
Iedereen hartelijk dank daarvoor 😉

Rating: 4.9  ★ ★ ★ ★ ★
152 Google Reviews

Hieronder vindt je een greep uit alle recenties en verhalen die geschreven zijn door klanten. Meer reviews zij te vinden op onze Google vermelding.

{

Jarenlang zitten twijfelen over de tattoo die ik wou laten zetten. vuurwerk als tattoo leekt me onmogelijk, te cartoonachtig zou het naar mijn verwachting worden, tot ik hier kwam voor een schets. Wat een geweldig mooie schets hadden ze gemaakt voor me! Ik had er vertrouwen in. Nu vandaag laten zetten en wat ben ik verbijsterd gewoon van het resultaat! Dit zijn geen tattoo artiesten.. dit zijn gewoon echte kunstenaars! Mijn tattoo is echt fantastisch geworden. Ben echt dolblij met deze herinnering aan mijn opa. Jongens bedankt!!!

5
Killerstyle
{

Ik ben heel blij met mijn tattoos.
Personeel is erg aardig en stellen je op je gemak en nemen je serieus!
Zeker een aanrader om bij hun een tattoo te laten zetten!!
Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

5
Gerdy
{

Beste tattooshop in mijn omgeving! Wat ben ik fantastisch getatoeëerd hier, en wat gaat de communicatie vlot en soepel. De sfeer in de shop is chill en gezellig. Mijn eerbetoon aan mijn oma en de moeder-dochter tattoo zijn subliem gezet. Mooie strakke en dunne lijnen! Ik kom hier zeker terug voor meer permanente kunst.

5
Dianel